top of page

1 år sedan min hälsoresa startade 😊

Uppdaterat: 26 juni 2020

Idag för precis ett år sedan bestämde jag mig för att göra något åt min hälsa som då var allt annat än tillfredsställande. Bilderna nedan tog jag ett par veckor senare som förebilder innan jag startade mitt tränings- och kostprogram. Jag var då "trött, fet och 55" och hade ett antal "livsstilssjukdomar" som astma, allergier, ledvärk mm. Ett år senare är jag nu helt fri från alla sjukdomar och starkare än någonsin.


Mer om min historia finns att läsa på länken http://www.funktionskraft.com/historia och i min story (engelsk) efter den första "resan" jag gjorde med hjälp av ett program som heter The Sixpack Revolution och som för evigt kommer vara tacksam för.Med dessa smått overkliga resultat beslutade jag mig för att dra igång "Funktionskraft - ett holistiskt hälso- och livsstilskoncept med målet att hjälpa människor att bli den absolut bästa versionen av sig själva".
134 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page