top of page

Alice berättar om sin upplevelse av Funktionskraft

Uppdaterat: 24 mars 2021


Idag har vi glädjen att ta del av Alice upplevelse av sitt deltagande i Funktionskraft. Alice är en av alla de som var med i Funktionskrafts Januarivåg och "gick i mål" den 13 mars.


Vill du också haka på en resa som du garanterat kommer ha stor glädje av på väldigt många sätt så är dörren öppen för anmälningar till Aprilvågen som startar 19/4. Mer information hittar du här.

”Jag heter Alice och jag har deltagit i Funktionskraft Januarivåg 2021


Det har varit ganska tufft vissa stunder men mest av allt har det varit väldigt roligt och lärorikt. Det har varit bra, utmanande och inte för svåra träningspass, väldigt goda recept, massa bra tips och information om hur och varför vi gör de som vi har gjort dessa två månader, vad som händer i kroppen osv och mycket pepp från hela gruppen som deltagit. Det har blivit en härlig gemenskap i gruppen och man har fått mycket energi av att vi alla gör de tillsammans. Det är första gången jag hittat ett träning och kostprogram som fokuserar på så mycket mer än bara utseende och viktnedgång.


Allting handlar inte bara om att gå ner i vikt utan många andra saker som att känna sig stark, pigg och frisk har varit invägda i denna resan och de tycker jag är så himla bra och viktigt. Vi har inte blivit uppmanade till att väga oss eller gå hungriga på dagarna. Att anpassa både mat och träning efter vad man själv känner att man klarar av har varit helt okej och man har aldrig behövt känna att man inte gjort tillräckligt.


Dom dagar de har varit extra kämpigt och tufft har man kunnat luta sig mot den positiva inställningen som funnits framförallt hos Patrik men även hela gruppen och tagit en dag i taget utan att bli besviken på sig själv. Att vara nöjd med det man faktiskt gjort istället för att vara missnöjd för de man inte gjorde har jag lärt mig under dessa 60 dagar.


Vad som också varit väldigt bra är de informativa möten vi haft där vi fått förståelse om de olika stegen i programmet. Jag har aldrig känt att jag inte hängt med eller att vi ska göra något utan att ha fått en genomgång på varför och vad som händer i kroppen innan. Patrik och Sara är verkligen fantastiska och har coachat oss superbra trots att allting sker digitalt/online. Att även dom har varit med och tränat och visat upp deras resa samtidigt som oss andra har gjort att man extra mycket har känt att detta är något vi gör tillsammans.


Jag kommer ihåg på introduktionsmötet att Patrik sa ”Följer ni detta upplägg så kommer ni få resultat. Det kan jag garantera er.” Jag tänkte, oj vågar han verkligen garantera att man får resultat. Tänk om jag inte får de.. Jaja vi får väl se. Men wow säger jag bara. Resultaten jag fått och de mål jag satte upp för mig själv som jag nu uppnått är över min förväntan och jag är så glad och stolt över mig själv att jag hoppade på detta tillsammans med min familj!


Jag kan varmt rekommendera Funktionskraft om man vill ändra sina vanor och rutiner till de hälsosammare, hitta motivation och tycka att träning är roligt, lära sig äta mer varierad mat, lära sig om kost och sin egna kropp, känna sig pigg och stark, men framförallt, att lära sig tro på sig själv och inte ge upp när man har ett mål. Idag när vi gick i mål tänkte jag inte att detta var ett slut på något utan snarare bara början på en resa mot att må bra i både kropp och knopp och lära sig göra smarta val i vardagen för att må så bra som möjligt på alla plan.


Stort tack Funktionskraft!


Detta var min första men inte sista våg med er!”

305 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Filmtips

Comments


bottom of page