top of page

Funktionskraft firar 1 Ă„r 🎉


För tvÄ Är sedan startade jag (Patrik) min hÀlsoresa. Efter att jag pÄ ganska kort tid uppnÄtt smÄtt otroliga hÀlsoförbÀttringar beslutade Sara och jag att vi skulle hjÀlpa andra att komma igÄng med sina hÀlsoresor. Idén om Funktionskraft föddes och för exakt ett Är sedan lanserade vi företaget offentligt.


Efter att ha hjÀlpt flera hundra personer att komma igÄng med sina livsstils- och hÀlsoresor har vi nu fÄtt ett tydligt kvitto pÄ att vÄrt koncept Àr helt rÀtt - bÄde i tiden och för vÀldigt mÄnga mÀnniskor.


Funktionskrafts filosofi Àr att med naturlig och nÀringsriktig kost och rörelse, vila och stresshantering, och med kroppen som frÀmsta redskap, lÀgga grunden för ett hÀlsolÄngt liv i balans.


VĂ„ra deltagares berĂ€ttelser Ă€r ett tydligt bevis pĂ„ att vi satsat rĂ€tt. Ett stort tack till alla er som gett oss förtroendet att stötta er đŸ™đŸ»


Vill du ta del av nÄgra upplevelser kan du lÀsa och lyssna hÀr https://www.funktionskraft.com/upplevelser

Vill du haka pĂ„ sĂ„ Ă€r SeptembervĂ„gen, som startar 6 september, nĂ€sta tillfĂ€lle och anmĂ€ler du dig före 30/6 fĂ„r du en boka-tidigt-rabatt pĂ„ 200 kr đŸ’ȘđŸŒđŸ”„ https://www.funktionskraft.com


Trevlig Midsommar ☀


Sara & Patrik ❀73 visningar2 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page