top of page

Funktionskraft normaliserar att må bra ❤️

Jag fyllde 60 år förra året och var med i hinderbaneloppet Toughest för andra året i rad tillsammans med vår dotter Linnéa. Jag njöt både av att vara med för andra gången men framförallt att se Linnéa klara av utmaningen. Toughest är verkligen en utmaning (https://www.toughest.se), men med målmedveten förberedelse är det ett lopp som väldigt många kan genomföra och där åldern inte spelar en avgörande roll.


För fem år sedan hade det inte varit möjligt⏱️


När jag var 55 år och var på den årliga läkarkontrollen gick det upp för mig att jag behövde göra något åt min hälsa. Jag var inte akut sjuk och det är nog för många det största problemet. Jag hade successivt vant mig vid att gradvis bli lite sämre för varje år som gick och där i januari 2019 så blev jag varse om att mitt liv gått i fel rikning i för många år. Jag hade astma, allergier mot pollen och pälsdjur, eksem som diagnosticerats som psoriasis, värk i lederna som diagnosticerats som reutatism, ofta ont i ryggen och artros i knäna med svårigheter att röra mig som följd. Utöver detta drog jag varje år på mig flera förkylningar och en och annan influensa.


Var jag då unik på något sätt? Nej, och faktum är att många som känner igen sig i min situation säkerligen tänker precis som jag gjorde att "man får räkna med det" när man blir äldre eller att "så här har nog de allra flesta det". Det jag inte visste då var att det på ganska kort tid går att vända trenden helt och hållet och återskapa hälsa i kroppen.


Det handlar om kunskap📖


Jag vet detta nu eftersom jag vände trenden för mig själv, återskapade min hälsa och idag vid 60 års ålder är i bättre form än jag kanske någonsin varit. Men jag vet också detta efter att ha fått bevittna hundratals andra personers resor mot bättre hälsa och välbefinnande.


Öka din kunskap och må bättre du också - var med i Funktionskrafts Marsvåg 2024💖!


Anmälan är öppen till 28 februari och vågen startar 5 mars - anmäl dig här


Ta del av flera tidigare deltagares upplevelser här


/Patrik Gamborn31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page