top of page

Intropodcast för Funktionskraft


Abel James - mest känd som ”The Fatburning Man” har en mycket bra podcast med över 300 avsnitt.

Abel har under tio år intervjuat hundratals intressanta personer i form av läkare, professorer, dietister, hälsocoacher mm och berikar med kunskap inom kost, näring, träning, rörelse, stresshantering och hälsa och välmående med ett holistiskt perspektiv.

Abel har även tagit fram vad han kallar ”The Wild Diet” som bygger på vad människor ätit sen miljoner år tillbaka.


Funktionskraft har inspirerats mycket av Abel och hans genuina vilja att hjälpa människor till ett bättre mående och vill därför gärna vill lyfta fram honom som en förebild och inspiratör.

I podden nedan intervjuar Abel Dr. Anthony Balduzzi som står bakom initiativen ”The Fit father project” och ”The fit mother project” - ett initiativ för att hjälpa föräldrar (och även andra såklart) som av en rad olika skäl prioriterat ner sin egen hälsa ett tag.


Avsnittet belyser bl.a. Funktionskrafts grundfilosofi med de fyra hörnstenarna:


  • återhämtning

  • kost

  • träning

  • stresshantering


varför vi gärna lyfter fram det som en bra introduktion för dig som skall köra (eller planerar att köra) Funktionskrafts program eller vilket program som helst därute som du väljer att köra.


Podcasten är på engelska och en knapp timme - men det är framförallt första 30 minuterna jag rekommenderar dig att lyssna på.100 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Filmtips

Commenti


bottom of page