top of page

Lerums Tidning uppmĂ€rksammar Funktionskraft 💖

Lerums Tidning kom pÄ besök hos Funktionskraft för ett tag sedan. Tidningen gör en serie artiklar om de aktörer inom kommunen som har ett annorlunda upplÀgg och koncept Àn de tradtionella gymmen och dÄ passade vÄr verksamhet bra in.


VÄrt program Àr okomplicerat och vi kan lova att det ger resultat! VÄra deltagare Àter mat gjord pÄ naturliga rÄvaror, rör sig mer, sover bÀttre och hittar sÀtt att hantera negativ stress. Men Àven om det Àr okomplicerat pÄstÄr vi inte att det Àr lÀtt, men det Àr dÀr vi kommer in - vi som stÄr bakom Funktionskraft har alla gjort vÄra "hÀlsoresor" och vet att det kan vara utmanande och inte helt lÀtt att bryta vanor och göra bÀttre val. Men med vÄrt upplÀgg dÀr vi alla Àr tillsammans i en grupp och successivt bygger upp vÄr hÀlsa tillsammans och dÀr vi frÄn Funktionskraft stöttar, coachar och fyller pÄ med kunskap sÄ lyckas du men din förÀndring. Vi vet detta nu med tre Ärs erfarenhet och hundratals nöjda deltagare som ett bevis.


I artikeln nedan kan du lÀsa mer om hur vÄra resor startade och anmÀler du dig till SeptembervÄgen innan den 18 maj fÄr du en "boka-tidigt" rabatt.


AnmÀl dig pÄ https://www.funktionskraft.com/


121 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comments


bottom of page