top of page

Program i 3 steg för ett långvarigt resultat

JCV_3858.jpg

Rubrik 3

Föreläsning Företag

Dina anställda är din främsta tillgång och mår dina anställda bra gör dom ett bättre jobb. Att ge sina anställda de bästa förutsättningarna att må bra är därför den bästa investering du kan göra. Under en timma kommer vi antingen till ditt företag eller kör en dragning online (via Zoom, Microsoft Teams eller Google Meet). Under dragningen får ni under ca 1 timma en  genomgång av Funktionskrafts program och upplägg. Ni får även en genomgång inom kost, näring, träning, stresshantering och vila - det vi kallar "balansbordet för hälsa". Ni får också med er några tips på hur man med enkla medel kan göra medvetna val som leder till ett ökat välbefinnande, bättre hälsa och Funktionskraft för ett "hälsolångt liv".

Om ert företag därefter vill gå vidare och erbjuda sina anställda att delta i Funktionskrafts program kan bokning göras av de anställda var och en individuellt alternativt i form av att ni som företag bokar en grupp om minst 5 personer som vi då erbjuder till ett rabatterat pris. Programmen är godkända för friskvårdsbidrag om denna förmån erbjuds inom ert företag.

Bokningar av något av våra program (det finns ett sk STARTA för de som inte kört förut och ett ETABLERA för tidigare deltagare) bokas på vår Erbjudandesida https://www.funktionskraft.com/erbjudande  och bokning av grupper sker med en särskild kod ni får efter haft kontakt med oss.

På plats 4000 SEK / tillfälle

Online 2000 SEK / tillfälle

Priserna är exklusive moms och kostnad för resa inom Sverige

bottom of page