top of page

Våra deltagares upplevelser är det allra viktigaste för oss. På denna sida kan du läsa om, eller i deltagarnas egna videoberättelser ta del av, deras upplevelser.  

Marie Söderberg

"Jag var på återbesök hos läkaren ungefär fyra veckor in i Septembervågen och då var både blodtryck och blodsocker nere på normala värden. Att man på så kort tid kan få så stora förbättringar i sin hälsa är fantastiskt!"


Klicka här för att fortsätta läsa om Maries upplevelse

Magnus Strömer

"Har tränat i stort sett hela mitt liv men önskade mer kunskap och Funktionskraft var en riktigt kul och givande resa. På 60 dagar lärde jag mig mycket om näring, kroppen, avkoppling och träning. Uppskattade gruppdynamiken och stödet ifrån coacherna på Funktionskraft"


Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Magnus videoberättelse

Trude Berg

Jag var så nära ”lam” man kan utan att vara det, muskulärt, ”coronatjock” och åt mediciner mot högt blodtryck och kolesterol.  Mitt mål var att på 60 dagar bli av med både blodtrycks- och kolesterolmedicin och bli av med ”klimakterie/Corona fläsket” genom sund mat och träning.


Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Trudes videoberättelse

Rosette Johansson

"Sen jag gick med i Funktionskraft har det hänt jättemycket, det är en av de bästa sakerna jag gjort"


Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Rosettes videoberättelse

Peter Nyborg

"Ett bra och allsidigt program som ligger på en lagom nivå med ett personligt engagemang. Man märker att Patrik verkligen brinner för detta och att han själv har haft en liknande resa. Att få lära sig hur man kan träna i eller nära hemmet med några få enkla redskap och samtidigt få kunskap om naturliga råvaror och få en mycket bättre kost är verkligen bra"


Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Peters videoberättelse

Liselott Stranne

"Jag är väldigt nöjd med funktionskraft och kan varmt rekommendera STARTA-programmet. Det är såklart en utmaning och delvis tuffa veckor men jag kände direkt, redan efter en vecka, att det kommer att ge resultat. Mitt mål var att bygga upp styrka, förbättra balans och smidighet samtidigt som jag gärna ville bli av med några kilon på vägen. Jag tilltalas av att programmet fokuserar på helheten med en långsiktigt målsättning, dvs ett hållbart tankesätt och beteende. Jag fick även personligen ett bra stöd i mina frågor kring både träning och kost, av vår grymma coach och tränare, så programmet kändes väldigt genuint och personligt. Det var kul med en sluten facebook-grupp för oss i programmet där vi postade inlägg, bilder och filmer på våra träningspass. Det blev en utmaning och kändes peppande att se andra i gruppen som hejade på och inspirerade på olika sätt. 9 veckor är inte så lång tid, så ni som funderar, kör bara, kör!!"

Sofia Donner

”Jag har länge letat efter ett program som är enkelt att följa och som ger resultat. En omöjlig ekvation trodde jag! Efter tre barn och corona hade vikten ökat mer än jag ville medge och kroppen kändes inte längre som min.

Klicka här för att fortsätta ta del av Sofias berättelse

Dino Mesihovic

"Vilken resa!!! Funktionskraft har gett mig insikt i hur kroppen fungerar samt vilka verktyg som finns för att åstadkomma en bättre hälsa"

Klicka här för att fortsätta ta del av Dinos berättelse

Håkan Ek

"Om jag, genom att visa fotona på mig, kan inspirera en enda annan människa till att göra den här resan så är det ju värt det såklart.

Klicka här för att fortsätta ta del av Håkans berättelse

Mikael Wollnäs

"Det här var en fantastisk resa, framförallt den härliga känslan att ha ett gäng att jobba ihop med utan behöva åka hemifrån, det var ju otroligt bra"

Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Mikaels videoberättelse

Anders Wester

"Funktionskrafts vision är att hjälpa och inspirera för att nå din fulla potential genom ett hälsosammare liv. Och jag kan bara hålla med, genom att erbjuda oss medlemmar rätt verktyg, kunskap och speciellt Patriks erfarenhet, som själv gått igenom programmet, hjälper Funktionskraft dig på din resa att uppnå ett "hälsosammare liv".

Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Anders videoberättelse

Magnus Björk

"Detta här har varit starten på något jag tror jag kommer anamma för resten av mitt liv. En kickstart som jag behövde - kanske du också"

Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Magnus videoberättelse

Alice Ottermark

"Jag kan varmt rekommendera Funktionskraft om man vill ändra sina vanor och rutiner till de hälsosammare, hitta motivation och tycka att träning är roligt, lära sig äta mer varierad mat, lära sig om kost och sin egna kropp, känna sig pigg och stark, men framförallt, att lära sig tro på sig själv och inte ge upp när man har ett mål. Idag när vi gick i mål tänkte jag inte att detta var ett slut på något utan snarare bara början på en resa mot att må bra i både kropp och knopp och lära sig göra smarta val i vardagen för att må så bra som möjligt på alla plan"

Klicka här för att fortsätta läsa i det inlägg Alice gjort i Funktionskrafts Blogg

Linnéa Gamborn

"Nu samarbetar jag med min kropp vilket känns helt fantastiskt""


Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Linnéas videoberättelse

Mats Moberg

"Resultatmässigt har det gått oerhört bra för mig. Detta var min första våg och jag kommer göra massa fler vågor"

Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Mats videoberättelse

Camilla Skårbratt-Henriksson

"Under tiden med Funktionskraft får man föreläsningar om kost, motion, hälsa, sömn mm. Väldigt värdefullt! Man får coachning på vägen och att det sker digitalt i en sluten Facebookgrupp är toppen!"

Klicka här för att fortsätta ta del av Camillas berättelse

Lars Fält

"De 60 dagarnas program med hjälp av Funktionskraft och Patrik och Sara har hjälpt mig att lyckas 😃. Att få lära sig vad kosten tillsammans med träning och rörelse kan åstadkomma. Jag mådde bra innan, men nu mår jag ännu bättre. 

Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Lars videoberättelse

Monica Mathisen

""Att träna med Funktionskraft är så himla mycket mer än att bara följa ett träningsprogram och förändrade kostvanor. Patrik och Sara är oerhört engagerade och väldigt nära hela tiden. Och man har också alla sina träningskompisar i Facebookgruppen. Detta är den finaste presenten jag har gett till mig själv och jag rekommenderar så varmt alla och envar att hoppa på det här för det är en såå häftig resa"".

Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Monicas videoberättelse

Fredrik Wittboldt

"Mycket lärorikt, ja rent av revolutionerande kunskap. Ett helt komplett program med mat, träning, återhämtning och stresshantering. Patriks kunskap, ödmjukhet och generositet av att dela med sig av sina ärliga erfarenheter var avgörande för programmet" 
 

Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Fredriks videoberättelse

Lourdes Olsson

"Det var ett fantastiskt sätt att komma i gång med träningen. Detta hade jag förskjutit ett tag. Jag är fortfarande i gång och motiverad. Det var ett vänligt och respektfullt sammanhang och dessutom superroligt!!! Det var ett plus att det fungerade så bra på distans. Jag blev glatt överraskad när jag uppmärksammades av coachen pga min fysiska utveckling vilket motiverade mig ännu mer."

Jacob Bergström

"Vi har lärt oss vad skall äta och inte äta och hur man kan träna och nu fortsätter vi bara"


Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Jacobs videoberättelse

Christer Bogren

"Jag har verkligen uppskattat detta och det har gett mig en knuff i rätt riktning. Jag har fortsatt träningsplaneringen och fortsätter i samma spår. Jag hade 3 mål. Få tillbaka beteendet att träna som en naturlig del i vardagen, gå ner i vikt var inte viktigt för mig för jag väger inte så mycket. Målet var att fördela om vikten. Bort med fettet där det inte hör hemma och bygg på där vikten borde vara. Alltså muskler. Sen det sista målet som jag nu startar upp efter detta program är att få ett långsiktigt tränande"

Cecilia Träff

"Hela programmet ger en känsla av välvilja gentemot mig, och alla oss deltagare. Funktionskraft vill verkligen dela med sig av kunskap så vi kan använda våra kroppar i vardagen, och få knoppen att fungera utan alltför mycket motstånd"


Klicka här för att fortsätta läsa samt ta del av Cecilias videoberättelse

Deltagare berättar

bottom of page