top of page

Acetrack - mät om du "förbränner fett"

acetrack.JPG

Vet du vad som påverkar dina ketosnivåer? Vad får dem att gå upp eller ner? Acetrack kan hjälpa dig att lära känna din kropp genom att övervaka din ketos.

Ketos från en lågkolhydratdiet

Om din kropp inte får några kolhydrater från det du äter, kommer den att börja bränna fett istället. Denna metaboliska process kallas ketos. Lågkolhydratdieter och fasta är två sätt att få din kropp i ketogent läge. Vissa människor kan få vissa hälsofördelar genom att vara i ketos, medan andra använder det för att gå ned i vikt. Många människor upplever hälsofördelar med en ketogen diet, men alla människor är olika. Innan du påbörjar din första ketogena resa kan det vara klokt att lära dig mer om teorierna och vetenskapen bakom den. På Acetracks webbplats kan du lära mer och inspireras. Gå till www.getacetrack.com

Funktionskraft söker ständigt intressant ny kunskap och verktyg som kan stötta på din hälsolånga livsresa. Acetrack kan du vara ett hjälpmedel och vi har själva mycket goda erfarenheter efter att ha använt den sen i början av 2021. Acetrack är en handhållen enhet som du enkelt har med dig vart du än går och mätningen går på några sekunder och dina värden kommer direkt upp i Acetrack-appen i din telefon.

 

I samarbte med Acetrack kan vi nu erbjuda dig ett extra förmånligt erbjudande - ange koden FUNKTIONSKRAFT när du köper din Acetrack så får du 400 kr i rabatt och betalar 1995 kr istället för 2395 kr.

Gå till GetAcetrack.com för att lösa mer och beställa din Acetrack.

acetrack2.JPG
bottom of page