top of page

Anders Wester

Anders Wester.jpg

"Funktionskrafts vision är att hjälpa och inspirera för att nå din fulla potential genom ett hälsosammare liv. Och jag kan bara hålla med, genom att erbjuda oss medlemmar rätt verktyg, kunskap och speciellt Patriks erfarenhet, som själv gått igenom programmet, hjälper Funktionskraft dig på din resa att uppnå ett "hälsosammare liv". Jag har nu varit med i januariprogrammet och lärt mig att fokusera på mig själv och hitta balansen i livet och speciellt då vad man bör äta och vad man inte bör äta. Samt att man äntligen kommit igång och röra på sig igen. Ja, träning är ju viktigt, dels för att få upp flåset men också för att bygga upp styrkan i kroppen, speciellt om man inte rört på sig på ett längre tag.

 

Genom att gå med i Funktionskraft får man absolut det stöd man behöver och extra roligt är det stöd man får av de andra medlemmarna som sitter i samma sits som dig själv. Många bra frågeställningar kommer upp och ingen fråga är för dum att ställa. Och vilka mattips man får...ojojoj. Patrik brinner för att motivera människor att våga utmana sig själva och tro på sig själva. Du kommer bli förvånad hur snabbt förändringen kommer, jag vet, jag har själv varit där och är där nu och kommer att fortsätta att vara där. Med rätt stöd och tydliga personliga mål är jag övertygad om att alla kan lyckas att förändra sina vanor och få ett lättare och friskare liv.

 

Och det viktigaste av allt, detta program är inte ett program där du ska äta soppor och speciella lågkalorirätter, utan det är vanlig mat fast genomtänkt ur ett hälsoperspektiv. Du kommer att få information om kost, träning, återhämtning och stresshantering vilket, jag lovar, kommer att göra dig till en ny människa. För om du nu startat upp ditt nya liv, varför kasta bort det sedan?"

bottom of page