top of page

Cecilia Träff

"Funktionskrafts 60-dagars program har lärt mig nytt och påmint mig om saker jag redan visste när det gäller kost och motion. Jag har fått enkla och effektiva träningspass och en inspirerande kokbok. Programmet har lärt mig nya saker om metabolism, mikrobiom och hur vi påverkar dessa genom de val vi gör kring kost, motion, mental balans och återhämtning. Jag har fått coacher som guidat mig i mitt lärande och jag har fått funktionskraftskompisar som peppat och inspirerat.

 

Hela programmet ger en känsla av välvilja gentemot mig, och alla oss deltagare. Funktionskraft vill verkligen dela med sig av kunskap så vi kan använda våra kroppar i vardagen, och få knoppen att fungera utan alltför mycket motstånd. Jag gillar speciellt långsiktigheten i programmet. Att det gäller att hitta vanor som ska funka länge och inte vara någon quick fix. Jag har nämligen tänkt att leva och fungera mycket länge! Så tack Funktionskraft för ovärderliga kunskaper!"

I videoklippet berättar Cecilia om sin upplevelse kort efter att programmet avslutades hösten 2021 och därefter berättar hon hur det gått två år senare (december 2023)

Cecilia Träff

Deltagare i Septembervågen 2021

bottom of page