top of page

Dino Mesihovic

Dino Mesihovic.jpg

"Vilken resa!!!


Funktionskraft har gett mig insikt i hur kroppen fungerar samt vilka verktyg som finns för att åstadkomma en bättre hälsa.

 

Personligen visste jag att jag behövde jobba med mina matvanor (eller snarare sagt ovanor), och det fick jag verkligen hjälp med genom Funktionskraft. Förutom en djupare förståelse om hur kroppen och matupptagningen fungerar, blev jag en mästare i köket och lärde mig massa goda recept som hela familjen får njuta av.

Träningspassen är varierande och allt går att genomföra hemma med enkla medel. Min fru hoppade också på programmet, så utöver pepp man får via fantastiska coacher och de andra deltagarna i Facebookgruppen så fick vi extra pepp av varandra.

 

Nio veckor gick fort och bilden "före och efter" talar för sig själv. Jag blev av med de där 7-8 kilon som har smugit in sig successivt över åren. Nu är de borta, samtidigt som jag känner att jag har byggt muskler och styrka. Patrik och Sara guidar dig igenom detta, det är bara att bestämma sig. Du kan anpassa träning efter dina möjligheter och kost efter dina behov. Resultatet blir uppenbart och dina nya livsvanor blir en naturlig del av ditt nya jag."

Dino Mesihovic

Deltagare i Septembervågen 2023

bottom of page