top of page

Program i 3 steg för ett långvarigt resultat

JCV_3858.jpg

Rubrik 3

Gruppträning Online

Funktionskraft Coacher April 2021_edited.jpg

Gruppträning Online är basen i Funktionskraft. Vår erfarenhet är att denna träningsform passar de flesta och ger ett mycket bra resultat. Du är med i en grupp där alla peppar varandra vilket är en mycket viktig del i programmet och varför många lyckas så bra. Även om utgångsläget varierar från person till person har alla samma mål - att bli den bästa versionen av sig själv. Programmet är okomplicerat och kan utföras när som helst och varsomhelst. Du behöver dessutom mycket begränsat med utrustning vilket innebär att du kan utföra träningen hemma eller där det passar dig bäst och sist men inte minst är programmet mycket tidseffektivt eftersom det endast tar några minuter att komma till "gymmet". 

Funktionskrafts program med gruppträning innehåller två olika spår och alla kan gå med oavsett nuvarande form, erfarenhet av träning och utan krav på tillgång till gym eller annan dyrbar utrustning. Det enda som kan vara bra att investera i är att s.k. "battle rope" (kostar ca 800 kr) då detta möjliggör en mycket flexibel och mångsidig träning.

 

I spåret STARTA kommer du igång och lägger grunden - du lär dig grunderna i kost- och näringslära, du lär dig att laga god, näringstät och hälsosam mat och du kommer igång med daglig träning och rörelser.

 

I spåret ETABLERA som du antingen kör direkt efter eller några månader efter STARTA repeterar vi men här handlar det också om att du verkligen etablerar den nya vardag och den livsstil som du vill leva framöver - inte bara första året utan under resten av ditt liv. Här ökar nivån en aning på träningen men är fortfarande på en nivå som alla kan klara av. Har du disciplinen att direkt efter STARTA köra vidare på egen hand så är det givetvis bra men många upplever att det kan vara bra med en uppdatering och viss påminnelse om rutinerna för att det beteendet skall bli varaktigt och då är ETABLERA en bra väg. 

Skillnaden mellan STARTA och ETABLERA ligger i träningspassen och i ETABLERA har vi också en extra onlineutbildning som ger dig nyttig kunskap inom bland annat andning och hur du med hjälp av olika andningstekniker kan optimera dig själv och din hälsa.


Läs mer om programmen genom att klicka på respektive ikon ovan.

 

Vill du ta del av några deltagares upplevelser kan du klicka här.

bottom of page