top of page

Lars Fält

lasse fält januarivågen 2020.jpg

”Idolbilden längst upp till vänster togs 2014 innan starten för HalvVättern. Som jag minns det var jag i god kondition och hade cyklat över 100 mil den våren innan loppet. Men bilden har följt mig genom åren och jag har tänkt mycket på hur tight kläderna satt. Några gånger har jag försökt att göra något åt saken, men inte lyckats. Startbilden för Januarivågen är i samma klass och kläderna satt lika stramt.

 

De 60 dagarnas program med hjälp av Funktionskraft och Patrik och Sara har hjälpt mig att lyckas 😃. Att få lära sig vad kosten tillsammans med träning och rörelse kan åstadkomma. Jag mådde bra innan, men nu mår jag ännu bättre. Vardagen har blivit lättare. Behöver inte gå ned på knä för att knyta skorna. Tar mig upp från golvet efter att ha lekt med barnbarnen utan problem och pustande. Kål i alla dess former gillar jag plötsligt (innan var det bara pizzasalladen som var OK). Att få äta rena produkter är gott. Vilken go’ känsla det är att få slå en majonnäs och veta vad den innehåller. Listan kan göras lång på saker som blivit bättre och som tas med till mitt nya liv som Lasse 2.0.

 

Längst ner till höger en ny idolbild där samma kläder inte alls sitter tight. Tack till Patrik och Sara och alla andra i gruppen för hjälpen till att jag idag kan känna mig nöjd och glad 🤗

Lasse, januarivågen 2021

bottom of page