top of page

1095 dagar med Funktionskraft đŸ”„

Midsommardagen 2019 var jag trött, fet, 55 Är och hade en rad livsstilssjukdomar i bagaget. Jag bestÀmde mig dÄ för att göra nÄgot Ät min hÀlsa och pÄbÀrjade en livstilsförÀndring som tog mig dit jag Àr idag - 59 Är, starkare, friskare och mer funktionskraftig Àn nÄgonsin tidigare. Vill du lÀsa om min resa sÄ finns den hÀr.


Den 12 oktober 2022 firade jag 3 Ă„r sedan mĂ„lgĂ„ngen i min första sĂ„ kallade "vĂ„g" - eller 1095 dagar som mer representerar resan - dvs en dag i taget. Efter att ha hjĂ€lpt mig sjĂ€lv och inspirerat min familj lockades jag och min fru Sara av tanken att hjĂ€lpa andra och dĂ€rmed föddes Funktionskraft. Tre Ă„r senare glĂ€ds vi nu Ă„t hundratals andra blivit hjĂ€lpta pĂ„ sina resor mot vad vi kallar ett "HĂ€lsolĂ„ngt liv". Är du nyfiken och vill veta mer? Ta del av nĂ„gra deltagares upplevelser hĂ€r.


I videoklippet berÀttar jag lite mer och vill du haka pÄ oss i nÀsta vÄg kan du anmÀla dig hÀr - vi kan lova att du inte kommer Ängra dig.


Patrik❀97 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comentarios


bottom of page