top of page

Den Sockerfria Dagen 12 oktober đŸ’„

Den 12 oktober Àr det "Den Sockerfria Dagen". PÄ Funktionskraft tycker vi detta Àr ett grymt bra initiativ som nu körs för tredje Äret i rad. Det finns kanelbullens dag, kladdkakans dag och marsipantÄrtans dag men Sverige Àr faktiskt den enda land i vÀrlden som har en sockerfri dag. Att vara sockerfri en hel dag kan verka enkelt men det Àr faktiskt inte sÄ enkelt som det verkar. Det finns dolt socker i vÀldigt mÄnga av vÄra vanligaste livsmedel men det Àr inte sÄ lÀtt att hitta det. Ibland kÀnns det som man mÄste vara biokemist för att förstÄ innehÄllsförteckningen. Den 12 oktober har du chansen att lÀra dig mer om hur socker pÄverkar vÄr hÀlsa. Mellan kl 17-21 fÄr du lyssna till en rad mycket intressanta förelÀsare frÄn sÄvÀl Sverige som internationellt. Eventet körs i Stockholm och som digitalt event.


Gemensamt för alla biljetter Àr att du fÄr Ätkomst till hela eventet i efterhand, sÄ att du i lugn och ro kan ta in och uppleva kvÀllen igen.

Med rabattkoden FUNKTIONSKRAFT25 fÄr du 25% rabatt pÄ eventet sÄ om du vÀljer det digitala eventet betalar du 146 kr (istÀllet för 195 kr)54 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comments


bottom of page